ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Κατασκευάζουμε το σπίτι σας οπως το έχετε ονειρευτεί. Έχοντας συμπληρώσει πολυετή εμπειρια, η εταιρία μας εγγυάται κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Αντλούμε έμπνευση απ’ τα δικά σας όνειρα!

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Ανακαινίζουμε το χώρο σας με οργάνωση, ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, με συνεργάτες που διαθέτουν άρτια εκπαίδευση και επαγγελματισμό και με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βάσει των δικών σας αναγκών!

Γιατί Liftermax;

Γρήγορος χρόνος παράδοσης

Στη χώρα μας οι διαδικασίες έκδοσης οικοδομικών αδειών είναι εξαιρετικά χρονοβόρες και απαιτούν μεγάλη γραφειοκρατία, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να υπάρχουν καθυστερήσεις πολλών μηνών. Αντιστοίχως και η ανεύρεση εξειδικευμένων και έμπιστων συνεργείων για την αποπεράτωση ενός κατασκευαστικού έργου, είναι επίπονη και χρονοβόρα εργασία. Στη Liftermax Homes ξέρουμε πως είναι να ανυπομονείς για κάτι σημαντικό και να σου παρουσιάζονται συνέχεια εμπόδια με αποτέλεσμα αυτό να καθυστερεί. Γι αυτό σου εγγυόμαστε ότι θα αναλάβουμε όλη τη διαδικασία έκδοσης της άδειας και αποπεράτωσης του κατασκευαστικού σου έργου, ώστε να έχεις την πιο γρήγορη και άμεση παράδοση που θα μπορούσες.

Ποιοτικά υλικά από έμπιστους και ελεγμένους προμηθευτές

Στη Liftermax χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά υλικά από έμπιστους και ελεγμένους προμηθευτές με τους οποίους έχουμε πολλά έτη επιτυχημένης συνεργασίας.

Πράσινα και Έξυπνα Σπίτια (Smart Homes, Ενεργειακή Κλάση Α+)

Χτίσε το σπίτι του μέλλοντος, σήμερα! Ενεργειακά Κτίρια Α+ που εξοικονομούν ενέργεια έως και 70%. Με ένα πλήρως εξοπλισμένο ενεργειακό σπίτι, μπορείς να σώσεις χιλιάδες ευρώ μελλοντικών εξόδων και παράλληλα να κάνεις καλό και στο περιβάλλον!

Εγγυόμαστε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

Με τα σωστά προϊόντα και την καλύτερη δυνατή ομάδα να συνεργαστεί μαζί σας, ακόμη και ένα εντελώς νέο Smart-Home μπορεί να γίνει προσιτό!

Θες να δεις τα αποπερατωμένα ή προς πώληση έργα μας ; 

Θες να μάθεις περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Κάλεσέ μας στο

 

Επιπλέον, μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις υπηρεσίες μας, στέλνοντάς μας e-mail στο info@liftermax.gr ή πατώντας την παρακάτω επιλογή.